WHO IS KRISTEN?



https://kristen-bell.org/photos/albums/Directory/Shoots/2018/007/thumb_201807-0007.jpgKristen born in Michigan in 1980, Kristen Bell studied musical theater at New York University and made her Broadway debut while still a student. In 2002, she moved to Los Angeles and began appearing on TV. Film roles soon followed. In 2004, Bell landed her breakout role, the title character on the TV series Veronica Mars. This led to more roles in films, including the hit comedies Forgetting Sarah Marshall, Couples Retreat and Get Him to the Greek.

streda 14. novembra 2018

Kristen Bell on The Set of Veronica Mars in Hermosa Beach (November 12)

Tak teraz sa podržte! Už to nieje iba o článkoch, o videách, o nejakej tej foto z Instagramu. Už je to o fotkách z natáčania !! Dočkali sme sa pokračovania seriálu Veronica Mars (2019) a natáčanie odštartovalo v plnom prúde!

Tak šup, pozrite si prvé fotky vôbec z natáčania Veronica Mars z Hermosa Beach, ktoré pochádzaju z pondelka, 12.11.2018.

*update podľa informácií sa scéna na pláži mala pôvodne točiť na pláži v Malibu, lenže museli kvôli počasiu zmeniť prostredie a tak natáčali na Hermosa Beach. Objavili sa taktiež ďalšie fotky z natáčania (v nižšej kvalite) na stránke JustJared ako Kristen točí scénu na pláži a drží psa na vodítku. Odkaz na článok: http://www.justjared.com/2018/11/12/kristen-bell-films-a-veronica-mars-scene-at-the-beach/






Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára